--> Gezond vermageren

GEZtekening van een appel die de letter o moet voorstellen.ND VERMAGEREN

een persoonlijk verhaal

tekening van een kom salade

  BEGIN  MENU  |  NIEUWS  | GASTENBOEK  |  REAGEER  | BELANGRIJK

decoratie

  site search by Atomz        

< Begin

< Menu

< Dossiers

< Mijn manier

< Tabellen

< Varia

< Bmi

 

< Personalia

< Media files

< Spelletjes

< FAQ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekend van Donna, Piazza, Vitaya, Ochtendkuren en Koppen op TV1

 

Ik zal wat moeten afvallen!tekening van Josse die lacht. 

Deze zin was het begin van een strijd van afvallen, hervallen in de oude eetgewoonten, weer aankomen en weer op dieet gaan. Van vreugde en verdriet, van optimisme en pessimisme, van bijna opgeven en toch doorzetten.

Op een bepaald moment, ongeveer 3 jaar geleden, stond ik in een winkel bedroefd te kijken naar een broek in de grootste maat. Een ramp, ze was niet dicht te krijgen. Toen heb ik beseft dat dit zo niet verder kon. 
Toegegeven, het was niet gemakkelijk, maar ik heb keihard doorgebeten en mag nu met enige fierheid zeggen dat ik op dit moment al meer dan 40 kilogram minder weeg. 

Gezond, doeltreffend en duurzaam vermageren is niet eenvoudig. Het vraagt tijd, motivatie en een zekere inspanning waarbij eetgewoonten moeten worden aangepast. Vermageren is dus niet "eventjes" een dieet volgen... Het blijft nog steeds een kwestie van doorzettingsvermogen.

Laat me ook duidelijk wezen, ik ben geen dokter of diŽtist en ben dus op geen enkele manier beroepsmatig verbonden met dit onderwerp. Het zijn gewoon mijn persoonlijke nota's met ervaringen en bevindingen die mij geholpen hebben in mijn strijd tegen overgewicht. 

De informatie die ik je hier geef is dus zeker niet de mirakeloplossing en is ook niet getest door deskundigen. Sommige tips zullen bij jouw ook resultaat geven, sommigen niet. 

Ik wens jullie in elk geval veel moed en veel succes toe !

Tip!

Mijn andere websites vind je hier!

Springlevend  
Zo, dit is hem dan!
Alle knutseltechnische hoogstandjes die al werden uitgevonden op het Internet zijn op deze site niet toegepast. Hij komt misschien hierdoor wat ouderwets over, maar ik ben er wel fier op dat elke browser hem kan weergeven zodat iedereen hem kan bekijken. Hij is zelfs laptopbestendig!

Vergis je dus niet: de website "Gezond Vermageren" is dus springlevend , informatief en meer dan de moeite. Veel surfgenot!

 

KNIPBewegende ogen die de 2 oo 's van het woord knipoog voorstellenG

Deze website bevat geen cookies, 
dat is slecht voor de gezondheid!

naar boven

decoratie

De ze website werd in 2001 genomineerd voor de beste website en eindigde op de 12 de plaats.

 Begin Menu  |  Mijn manier  | Dossiers  | Varia | Belangrijk

 

 

Ik ben geen dokter of voedingsdeskundige en aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen die eventueel kunnen voort vloeien uit de hier gegeven persoonlijke informatie en adviezen. Deze info is niet wetenschappelijk bewezen. Wil je veel vermageren, ga dan naar een dietist(e).
Copyright © 2000 | alle rechten voorbehouden
reacties op de inhoud: E-mail 
 

link naar de website van de KUL